Notícies

Concert homenatge a Joan Vinyals preparat i interpretat pels alguns dels músics que van viure i treballar al seu costat: Laura Simó, La Companya Elèctrica Dharma, Víctor Bocanegra, Marcos Riccetti,  Judit Neddermann o Santiago Auserón, entre d'altres.  

El 12 d'octubre de 2022, a la sala Luz de gas (Barcelona) l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (L'AMJM) va organitzar un concert especial dins del marc del 32è Festival L'Hora del Jazz.

Va ser el primer dels 2 concerts que  van tancar l'edició d'enguany. 

Cliqueu per veure el concert

PART 1

PART 2

El 30 de març de 2022, al Milano Jazz Club es va presentar "Libertad" el nou disc de Juan Perro amb la seva banda. 

Aquest és l'últim treball amb Santiago Auserón, on Joan va revisar les partitures, va col·laborar en el disseny de les guitarres i va ajudar en la direcció musical.

Acompanyen a Santago (veu i guitarra): Isaac Coll al baix elèctric, Pere Foved a la bateria i percussió menor, Gabriel Amargant amb saxos i clarinets, David Pastor a la trompeta i fliscorn i Joan Vinyals a la guitarra elèctrica i guitarra acústica. 

Cliqueu a la foto per escoltar!


El 2021 Joan ha produït i dirigit l'enregistrament de "SOM NATURA!", un projecte de Lluís Marrasé per reivindicar l'espai de La Ricarda del Prat del Llobregat i contra la proposta d'ampliació de l'aeroport del Prat.

El tema és una composició de Lluís Marrasé amb arrangaments de Joan Vinyals i arrangaments de corda de Joan Albert Amargós.

En l'enregistrament de la canço han participat diversos artistes, Lluís Llach, Donovan, Carme Canela, Sílvia Comes, entre d'altres.

Trobareu tots els crèdits al final del bonic vídeo, clicant aquí:

"SOM NATURA!"

El febrer de 2020 va començar l'enregistrament del disc de Marcos Riccetti, "Tango Particular". La pandèmia va obligar a aturar-ho uns quants mesos, però finalment a l'agost del mateix any es va poder editar. Aquest és un disc de tangos què ha permès al Joan endinsar-se en aquest estil i aprendre moltes coses.

A més de tocar la guitarra, s'ha encarregat de l'enregistrament, la mescla i la masterització.

Majo Ayuso ha fet les fotos i dissenyat la portada. El resultat final és molt satisfactori. 

Cliqueu sobre la foto per anar al Spotify de Marcos.

Després del magnífic "Flowing Rhythm" de Pere Foved Quartet  de finals del 2019, (cliqueu sobre el títol per anar al Spotify de Pere), el 2020, malgrat la pandèmia, ens ha portat també el nou disc de JUAN PERRO, "Cantos de Ultramar", que s'havia enregistrat el 2019. Joan se sent molt orgullós d'aquest treball, que va ser tot un repte i una aventura fascinant.

Acompanyen a Santiago (veu i guitarra): Isaac Coll al baix elèctric, Pere Foved a la bateria, Gabriel Amargant al saxo tenor i clarinet,  David Pastor a la trompeta i fliscorn i el mateix Joan a la guitarra.

Cliqueu a la foto per escoltar!Gràcies a la seva vinculació amb Rocafort, ciutat "machadiana", Joan ha conegut a Tomàs Gorría, un expert en Machado que el va animar a musicar alguns dels poemes que van ser escrits en la estada del poeta a Villa Amparo, una casa de Rocafort.

De seguida Joan va musicar dos poemes, "Amanecer en Valencia (desde una torre)", i "Ya va subiendo la luna".

 Va ser tot un gaudi posar música a aquests poemes, i la intenció era musicar-ne més per fer-ne un disc.

Cliqueu AQUÍ per escoltar la maqueta de "Ya va subiendo la luna".

Cliqueu AQUÍ per escoltar "Amanecer en Valencia (desde una torre)"

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar